top of page
puotimainossydän.gif
puotiface.gif

Tule sellaisena kuin olet.

Ratkaisukeskeisessä terapiasuuntauksessa keskitytään yksilön vahvuuksiin. Sen ytimessä on tunnistaa ja vahvistaa asioita, jotka toimivat. Ongelmien syiden etsimisen sijaan mietitään ratkaisuja, tarjotaan uusia näkökulmia, ja asetetaan tavoitteita. Menneisyyttä ei poissuljeta, vaan sitä kuljetetaan mukana vain sen verran kuin asiakas kokee tarpeellisena.

Ratkaisukeskeinen terapia voi auttaa solmujen aukeamisessa jo yhden kerran jälkeen. Käyntikertojen määrää ei tarvitse sopia etukäteen, vaan etenemme aina tarpeen mukaan.

allanimationsdog.gif
LOGOREADY-30.png
triangle_icon.gif
Terapiapalvelut

Palvelumme:

allanimationsface.gif

Yksilöterapia

(Myös etätapaamiset)

Elämä osaa yllättää - joskus ilolla, toisinaan murheilla ja haasteilla.

Yksilöterapiassa käsitellään mm. ahdistuneisuutta, erilaisia pelkotiloja, uupumusta, riippuvuuksia, yksinäisyyden tunteita ja itsetunto-ongelmia.

50 min | 75€/krt

90 min | 110€/krt

Ensikäynti -50% koodilla "yksilo"

heart_icon.gif

Pariterapia

(Myös etätapaamiset)

Suhteet ovat monimutkaisia,

yhtenäisiä elämänpolkuja.

Ammattilainen osaa ulkopuolisena tarjota uusia näkökulmia parisuhteen ongelmiin tai kriiseihin. Pariterapiaan tullaan yhdessä kumppanin kanssa.

90 min | 110€/krt

Ensikäynti -50% koodilla "pari"

Yksilöterapia, 

ensikäynti (50min),

Arvo 38€

Lahjaksi terapiaa?

Anna lahjaksi matka kohti parempaa itsetuntemusta ja vahvempia suhteita.

 

Terapia ei vaadi suuria kriisejä toimiakseen - se on oiva työkalu mielen- ja suhteen hyvinvoinnille myös kun kaikki on hyvin!

Pariterapia, 

ensikäynti (90min),

Arvo 55€

Tututustu

Tutustu terapeuttiisi

"Valmistuin terveydenhoitajaksi vuonna 1996, mutta työtilanteen ollessa heikko, päädyin lopulta Lentoemännän työhön, jossa etenin esimieheksi ja kouluttajaksi. Työskentelyn ohella opiskelin kasvatustieteiden maisteriksi. Vuonna 2022 toteutui yksi ammatillinen haaveeni, kun valmistuin ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Toisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni, ja  motivaationi opiskella terapeutiksi kumpusi yhteiskunnan nykyisestä tilanteesta: Ihmiset voivat huonosti. Apua ei riitä kaikille, sitä on vaikea löytää ja saada, sekä terapiaan pääsyä joutuu odottamaan aivan liian kauan.

Terapiapuodilla haluan luoda matalan kynnyksen kohtaamispaikan, johon on helppo piipahtaa keskustelemaan.

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian keskiössä olet sinä: sinun tavoitteesi, toiveesi ja ajatuksesi. Kuljen rinnallasi auttaen sinua jäsentämään ajatuksiasi ja tunnistamaan vahvuuksiasi ja voimavarojasi."

untitled shoot-045.jpg
nimikirjoitus-01_edited_edited.png

Susanna Äijälä,

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

speechbubblethin-20.png

"Susannan luona on lämmin ja turvallinen vastaanotto ja häneen on helppo uskoutua. Hän saa sinut itse avaamaan solmusi ja oivaltamaan mikä on itselle parasta. Monipuoliset ajatukset ja ideat ovat myös osa Susannan monista vahvuuksista."

- Nainen 23 v.

Asiakaskokemuksia:

PUOTINEW-03.png

Jos sinulla on kysyttävää, haluat tietää enemmän Terapiapuodista tai lyhytterapiasta, niin ole meihin yhteydessä. Autamme mielellämme.    

asiakaskokemuksia
Yhteys
lampgifwhiteback.gif
bottom of page